Sådan kan din virksomhed sparer penge med Microsoft Azure

Sådan kan din virksomhed sparer penge med Microsoft Azure

Over du at skifte over til et cloudmiljø? Som virksomhed kan der nemlig være store summer penge at spare ved at går over til en cloudløsning som Microsofts Azure. Du har måske hørt om løsningen før, men hvad er det egentligt og hvorfor?

Azure og cloud forklaret

Microsofts Azure er en cloudbaseret platform, et virtuelt serverrum, hvor du kan leje og bruge en masse forskellige servere og tjenester. Overordnet er der mange fordele ved at uddelegere en del af virksomhedens processer til internetskyen.

En af de største incitamenter er de økonomiske fordele ved at outsource særlige processor til skyen. Du kan nemlig sparer penge på ikke selv at købe store datacentre og mainframes til at hoste og vedligeholde jeres IT-infrastruktur og applikationer.

En anden stor fordel er, at mange cloudløsninger er skalerbare, hvilket betyder at du kan skalere dit forbrug efter behov i takt med at i vækster. Herunder kan du også skalere din forretning ved at blandt andet sælge data til andre virksomheder.

Azures fordele

Microsoft Azure er bærer de generelle fordelagtige karakteristikker af cloudteknologien. Til gengæld har løsningen en række yderligere fordele.

Skyhøj sikkerhed

Ved at bruge Azure kan du formå at få samme sikkerhed som statslige instanser, da Microsoft har over 3000 sikkerhedspersonale der arbejder med at sikre og forbedre Azure.

Løbende udskiftning af server

Hvis du bruger en eller flere servere i Azures datacenter, får du den udskiftet efter tre års brug, hvilket betyder at din virksomheds teknologi altid vil være opdateret. Herudover har Azure en 99,95% oppetid, hvilket betyder at når du hoster i cloudmiljøet, så opbevares alle dine data sikkert og opdateres automatisk – uden at du risikerer nedgang i værdiskabende arbejde.

Kom godt fra start

Nogle er blot af de mange fordele Azure har, hvorfor det forståeligt at det er blevet til den mest populære cloud løsning på markedet. Til gengæld, skal du skifte over fra dit nuværende IT-setup til Azure, kræver det særlige kompetencer, hvis det skal gå så problemfrit som muligt. Har du ikke personale eller selv de nødvendige tekniske kompetencer, kan det varmt anbefales at du henter hjælp fra en erfaren Microsoft Azure Konsulent. På den måde kan du undgå at lave dyre fejl, der kan medføre store konsekvenser for din forretning.

Comments are closed.