Danskere elsker webshops

Danskere elsker webshops

Flere og flere danskere handler online.

Efterhånden som mange familier, især børnefamilier, har en travl hverdag, hvor alt helst skal fungere som det nu skal, og man ikke har tid til at besøge fysiske butikker, benytter muligheden for at shoppe online når børnene er gået i seng.

Dette kan især de danske webshops mærke.

En af disse webshops er Bybutterfly.dk.

Bybutterfly.dk sælger Kari Traa sportstøj, og her har man især kunne mærke hvornår trafikken er på sit højeste.

Bybutterfly.dk modtager en del trafik om eftermiddagen/aftenen, og denne trend er blevet permanent.

Mange har ikke tid til at tilgå de fysiske butikker, og derudover synes mange også bare, at det er nemmere at bruge sin smartphone til at få shoppet det man har brug for.

Bybutterfly.dk som er en danskbaseret webshop, og desuden Danmarks største forhandler af det norske Kari Traa brand har mange forskellige kunder, og kunderejsen er forskellig fra gang til gang, men det primære er at meget trafik er målt til om aftenen. Danskere elsker simpelthen at internetshoppe når børnene er gået i seng.

Over tiden har de fysiske butikker også kommet med snedige marketingstrategier for at netop at vinde sine kunder tilbage. Black Friday er netop en af disse marketingsstrategier som man har taget til sig fra USA for at få folk tilbage til butikkerne.

Men her har webshopsene været med på moden og omfavnet begivenheden ved netop at lave de samme tilbud, hvis ikke bedre tilbud på selvsamme dag, så man som forbruger ikke har blevet nød til at tage ud på denne kaotiske dag, men istedet shoppet online fra sin sofa.

Bybutterfly.dk har også været med til black Friday, og på denne dag havde man øget trafik igen, og dette beviser netop hvor stort og populært internetshopping er blevet.

Bybutterfly.dk planlægger at følge med i de forskellige tiltag som fysiske butikker bruger, og blive ved med at få danskerne til at shoppe online.

Danskerne har fået smag for online-shopping, og det ser ud til at webshopsene er her for at blive.

 

 

Comments are closed.