Den digitale virkelighed

Den digitale virkelighed

Den digitale virkelighed

 

Verden er i konstant forandring, vi bevæger os i en hidtil uset fart mod en ny digital verden. Tænk tilbage på de gode 80`er, hvor ingen mennesker tænkte på sådan noget som Facebook, Internet Explorer eller Word. Vi som menneskehed har fra slut 90`erne og frem til i dag, omfavnet den digitale virkelighed. Saudi-Arabien er det første land i verden til at give en AI (En computerteknologi, som minder om den menneskelige struktur) statsborgerskab. Jeg sidder lige nu i dette specifikke øjeblik og skriver denne artikel og du vil i fremtiden (nutiden når du læser det!) sidde og læse dette på en digital platform. Ingen ved hvordan fremtidens teknologi vil se ud, dog kan vi altid komme med forudsigelser;

 

  • Virksomheder sørger for digitale enheder til deres ansatte.

Arbejdspladsen er også blevet langt mere digital og med nye GDPR-lovgivning, så kan det betyde, at alt det data som virksomheder samler, skal være på et sted. Det betyder er virksomheder kan blive nødt til at bruge sådan noget som Leba-innovation for at samle computerne fysisk og sikre, at en arbejdscomputer med følsomme oplysninger bliver i en bygning, hvor man kan øge sikkerheden.

 

  • GPS-teknologien bliver langt mere avanceret.

Vores hjem vil blive mere digitaliseret, så hvis du efter arbejde tager hjem og tænder for nyhederne og kaffemaskinen hver dag, så kan GPS-teknologien regne ud at det er en vane for dig og når så klokken er 16:30 og hoveddøren åbner, så tænder fjernsynet og kaffemaskinen af sig selv.

 

Vi er i den digitale virkelighed nu, vi kan ikke komme udenom de. Når E-sport er begyndt at blive en ting, så viser det at kapitalismen, stadigvæk er derude og venter på at udnytte nye ting til at skabe flere penge. Man skal fortiden, for at forstå nutiden og skabe fremtiden og fremtiden skal nok blive skabt og det ligner, at det bliver i en digital retning.

Comments are closed.