Flere og flere virksomheder vækster på grund af Big Data

Flere og flere virksomheder vækster på grund af Big Data

Mange virksomheder som for eksempel bogholdere har en del data gemt, hvilket typisk ikke bliver brugt, men er dog meget værdifuldt.

Hvis et selskab samler meget data og analyserer det, kan det afsløre tendenser og indsigt i, hvordan og hvad du gør i din virksomhed.

Når data automatisk indsamles og lagres, kan mange virksomheder føle sig overvældet og ikke vide hvad de skal gøre med al den data. De ser det typisk som skraldefiler.

Hvad de ikke ved, er, at de går glip af en masse værdifulde oplysninger, som kan hjælpe deres firma med at få succes og vokse.

Mindre virksomheder har meget at vinde ved at indsamle, behandle, analysere og tolke dataene, og en af ​​firmaerne, der har gjort dette er Optimizor. Optimizor er et regnskabsfirma med hjemsted i København, Danmark.

De plejede at smide alle data væk, men har nu indset potentialet som man nu engang kaldte skraldefiler.

Med hjælp fra en big data analytikere kan de nu se, hvor de skal sætte fokus, og det sparer dem meget tid.

De kan nu se, hvilke sider på deres websted, der er mest besøgte, og hvilke der ikke er, og hvor de skal sætte fokus. Før de brugte deres data, var de overalt og fordelte deres timer jævnligt over deres produkter og sider. Nu har de fokusområder ud fra hvor dataen peger dem hen.

Big Data kan være et meget nyttigt værktøj, hvis man ved hvordan man skal bruge det.

Virksomheder skal bare realisere potentialet!

Comments are closed.